S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Ak chcete zistiť viac detailov (napríklad ako používanie cookies zakázať), skopírujte a navštívte, prosím, tento link: https://www.witekshop.sk/show-free.htm?fid=24 Upozorňujeme, že po odstránení súčasných alebo zakázaní budúcich našich cookies nebudete mať prístup k určitej oblasti alebo funkcii našich stránok.

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.witekshop.sk prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), a to za účelom poskytnutia plnenia zo zmluvy a ďalej za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obranu práv a povinností zmluvných strán. Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Vyššie uvedené spracovanie je umožnené na základe čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia - spracovanie nevyhnutné pre výkon zmluvy a čl. 6 ods.t 1 písm. f) - ak je to potrebné na účely oprávnených záujmov poskytovateľa.

 

Totožnosť a kontaktné údaje správcu osobných údajov


Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť:

 

BABY AMAL s. r. o.,

Jána Hollého 3200/3,

026 01 Dolný Kubín,

IČO: 50888391,

DIČ: 2120513494,

IČ DPH: SK2120513494 podľa §7,

(Zapísaná na Žilina, odd. Sro, vl.č.67793/L)

(ďalej len "správca").


Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce:

 

email: kontakt@witekshop.sk  
web: www.witekshop.sk
tel.: +421 907 268 570

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

Zákonný dôvod spracovania osobných údajov


Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

 

Účel spracovania osobných údajov

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie Vami objednaného tovaru na Vami uvedenú adresu, zasielanie obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.


Doba uloženia osobných údajov


Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).


Ďalší príjemcovia osobných údajov


Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ eshopového systému),

Heureka Shopping s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti)

Unihost s.r.o. (správca serverov)

Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra),

Slovenská pošta a.s. (pre účely doručovania zásielok)

Google Adwords (nástroj pre PPC reklamu od spoločnosti Google)

Google Analytics (nástroj na meranie návštevnosti a základnú webovú analytiku)

MEDIATEL spol. s r.o. (správca reklamného nástroja Google Adwords)

Smartsupp.com, s.r.o. (chatovacia služba - komunikácia so zákazníkmi)


Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnosti poskytovateľ nevyužíva.

Súťaže na Facebooku

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.witekshop.sk spracúva na účely realizácie súťaží prostredníctvom Facebooku nasledovné osobné údaje: údaje uvedené v profile súťažiaceho a v prípade víťaza aj jeho meno, priezvisko, telefónne číslo, adresu a fotografiu s výhrou.

Právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Spracúvanie osobných údajov prevádzkovateľom internetového obchodu www.witekshop.sk je nevyhnutné na účely realizácie súťaže v súlade s jej podmienkami.

Príjemcom osobných údajov víťaza v rozsahu fotografie a prípadne aj označenia menom a priezviskom je spoločnosť Facebook Ireland Ltd., so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írska republika ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov (https://www.facebook.com/policy.php).


Poskytovanie podpory zákazníkom cez Facebook

V prípade, ak sa dotknutá osoba rozhodne požiadať o poskytnutie podpory cez Facebook, prevádzkovateľ internetového obchodu www.witekshop.sk bude spracúvať osobné údaje uvedené vo facebookovom profile dotknutej osobe a údaje, ktoré jej dotknutá osoba sama počas komunikácie poskytne.

Účelom spracúvania týchto osobných údajov je poskytnutie podpory na žiadosť zákazníka a právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Poskytnutie osobných údajov a ich spracúvanie prevádzkovateľom internetového obchodu www.witekshop.sk je nevyhnutné na poskytnutie podpory na žiadosť zákazníka.

Príjemcom osobných údajov je spoločnosť Facebook Ireland Ltd., so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írska republika ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov (https://www.facebook.com/policy.php).

Osobné údaje sú spracúvané počas doby nevyhnutnej na poskytnutie podpory požadovanej zákazníkov.


Práva subjektu údajov

 

Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emaile kontakt@witekshop.sk

Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

Požadovať od poskytovateľa informáciu, aké osobné údaje spracúva a žiadať si u neho kópiu takej informácie,

Vyžiadať si u poskytovateľa prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, alebo požadovať obmedzenia spracovania,

Požadovať od poskytovateľa vymazanie osobných údajov - výmaz poskytovateľ vykoná, pokiaľ tento výmaz nie je v rozpore s oprávnenými záujmami poskytovateľa alebo jeho povinnosťami,

Žiadať prenos osobných údajov, ak sú tieto osobné údaje spracovávané automatizovaným spôsobom,

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na poskytovateľa alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, prípadne sa obrátiť so svojou sťažnosťou na súd.

 

Osobné údaje a spôsob ich spracovávania

 

Poskytovateľ v rámci poskytnutia služieb môže spracovávať nasledujúce osobné údaje objednávateľa:

  • meno a priezvisko
  • adresu pre dodanie zásielky, (ulica, číslo domu, smerové číslo, mesto, poprípade krajinu), resp. fakturačnú adresu.
  • voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)
  • Vašu e-mailovú adresu (slúži na komunikáciu s Vami)
  • telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami a tiež pre dopravcov aby Vás mohli kontaktovať pri odovzdaní zásielky)
  • ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO, DIČ poprípade IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie)
  • platobné údaje

Na emailovú adresu (prípadne tel.č.) môžu byť zasielané obchodné oznámenia, pretože tento postup umožňuje zákon, ak ho objednávateľ neodmietne. Tieto oznámenia sa môžu týkať iba obdobných služieb a možno ich kedykoľvek jednoduchým spôsobom - zaslaním listu, e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení - odhlásiť. E-mailová adresa bude na tento účel poskytovateľom spracovávaná po dobu 3 rokov od posledného použitia služby.

Pri registrácii, objednávke a prihlásení do newsletteru môže kupujúci vyjadriť súhlas (súhlas sa vyjadruje zakliknutím príslušného súhlasu) s použitím jeho osobných údajov prevádzkovateľom za účelom zaslania objednaného tovaru na jeho adresu, zaslania newsletteru, spracovania údajov pre ďaľšie marketingov účely a tiež súhlas na komunikáciu súvisiacu s registráciou a objednaným tovarom.

Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou je povinný oznámiť prevádzkovateľovi v registračnom formulári svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a mailovú adresu. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je právnickou osobou je povinný oznámiť prevádzkovateľovi svoje obchodné meno, adresu sídla, vrátane PSČ, IČO, DIČ, (IČ DPH), kontaktnú osobu, číslo telefónu a e-mailovú adresu. Tieto informácie sú nutné pre identifikáciu kupujúceho. Údaje budú použité k realizácii zúčtovania platby za nakúpený tovar a na správnu distribúciu.

Kupujúci, odoslaním Kompletne vyplnenej objednávky berie na vedomie, že Prevádzkovateľ uzavretím Zmluvy získal osobné údaje o Kupujúcom, a to: meno, priezvisko, adresa trvalého, prípadne prechodného bydliska, ak sú zhodné s adresou pre doručenie Tovaru alebo miesto podnikania, ktoré tiež môže byť zhodné s trvalým bydliskom či prechodným bydliskom, telefónne číslo a adresa elektronickej pošty, prípadne aj číslo bankového účtu. Kupujúci berie na vedomie, že účelom spracúvania jeho osobných údajov Prevádzkovateľom je zabezpečenie splnenia záväzkov vyplývajúcich zo Zmluvy.

Všetky poskytnuté údaje sú uchovávané v chránenej databáze na serveri nášho poskytovateľa informačného systému s ktorým máme riadne uzavretú spracovateľskú zmluvu o ochrane osobných údajov.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. (Časť - Ďalší príjemcovia osobných údajov)

Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Odoslaním objednávky, resp. zakliknutím suhlasu, kupujúci udeľuje predávajúcemu v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné. Kupujúci má právo svoj súhlas odvolať, a to písomnou formou na adresu sídla predávajúceho, poprípade mailovou komunikaciou cez mail: kontakt@witekshop.sk  . Súhlas zanikne v lehote do 24hodín od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim prevádzkovateľovi a údaje budú následne vymazané. Kupujúci má ďalej práva podľa zákona č. 18/2018 Z. z., t.j. predovšetkým právo na informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, právo na odpis osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, právo na opravu nesprávnych alebo neaktuálnych osobných údajov v priebehu spracúvania, právo na likvidáciu osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach banky kupujúceho, ktorá poskytne prevádzkovateľovi iba informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby s menom, prípadne číslom účtu (potrebné pre identifikáciu správnej platby a v prípade potreby pre jej vrátenie).


Zrušenie registrácie


Kupujúci môže kedykoľvek zrušiť registráciu u prevádzkovateľa a to zaslaním e-mailu na kontaktnú adresu kontakt@witekshop.sk . Registrácia bude zrušená, osobné údaje vymazané a kupujúci bude informovaný e-mailom.


Aktualizácia a zmena osobných údajov


Aktualizáciu a zmenu osobných údajov môže registrovaný kupujúci uskutočniť priamo v on-line režime na web stránke internetového obchodu ihneď po prihlásení alebo zaslaním e-mailu s touto požiadavkou na kontaktnú adresu kontakt@witekshop.sk .

Databáza údajov nebude využívaná pre účely predaja, prenájmu, ani inak poskytovaná tretej strane.

 

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 24.5.2018

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZTA3M2